Vanuit een fraai gedecoreerd buffet presenteren wij onderstaand Hollands buffet:

KOUD:
  • Diverse soorten (stok)brood
  • Kruidenboter
  • Vers fruit
  • Kip Waldorfsalade
  • Rundvleessalade
WARM:
  • Erwtensoep + roggebrood
  • Stamppot zuurkool
  • Stamppot peen en uien
  • Speklapjes
  • Rookworst
  • Stamppot rauwe andijvie met gebakken spek
  • Stoofpeertjes in rode wijn saus
  • Runder bal gehakt
  • Saucijzen
Uiteraard kan in overleg bovenstaand assortiment aangepast worden naar uw wensen.

De kosten van dit buffet bedraen € 18,00 per persoon.
Prijzen zijn inclusief transport, serviesgoed, bestek, buffettafels, op en afbouw.
Prijzen zijn exclusief 9% btw.

Afhankelijk van het aantal personen wordt de professionele koksbegeleiding apart doorberekend in overleg op basis van nacalculatie à € 29,50 per kok per uur.    
Prijsinformatie:
Prijs per persoon:
€ 18,00
Aantal: Bestellen